Over

Kris Werry

Ik ben breed georiënteerd op het gebied van multimediadesign en communicatie. Bij CMD houd ik me bezig met het bedenken van multimediale concepten; webdesign; interaction design; webtechnieken en marketing. Bij de minor crossmedia heb ik me verdiept in sociale media en het bedenken van crossmediale campagnes.

Tijdens mijn stage bij Gamekings (van Blammo Media) heb ik mijn kennis verbreed op het gebied van (online) videoproductie voor een specifieke doelgroep. Dit heeft mij geprikkeld om voor mijn afstuderen een richting op te gaan waarbij ik door middel van beeld en online mediacampagnes een verhaal kan vertellen voor verschillende publieksgoepen. Het liefst doe ik dit bij een instelling of organisatie die zijn activiteiten crossmediaal wil laten ondersteunen.
Mijn tweede stage heb ik gelopen bij De MediaVilla, waar ik veel kennis heb opgedaan op het gebied van (online) marketing en pr. Niet alleen het bedenken van online marketing plannen, maar ook het uitvoeren daarvan.

Collega’s typeren mij als een rustig teamlid dat op nauwkeurige en integere wijze vanuit een kritische analyse feedback geeft, niet zonder humor, wel zonder kapsones.

Naast mijn studie ben ik geïnteresseerd in film & tv en fotografie, game ik wel eens en  luister ik naar muziek. Ik badminton bij BV Erasmus. De laatste tijd sleutel ik ook graag aan mijn Android telefoon.

Geïnteresseerd in mij of een tip voor een afstudeerstage? Bekijk hier dan mijn CV en/of neem contact met mij op!All content © Copyright 2017 by Kris Werry.
Subscribe to RSS Feed – Posts or just Comments

Workaholic WordPress Theme by Graph Paper Press

%d bloggers liken dit: